Skip to main content
Wedding tattoos - The Greaser and the Doll

Trouwtattoos

Morgen vieren we onze four-year-marriversary! In 2011 werden wij Mr en Mrs. We hadden een Rock n Roll bruiloft, volledig in stijl. Voor onze uitnodigingen wendden we ons tot de man die in onze optiek als geen ander onze Rock n Roll uitnodiging zou kunnen ontwerpen: de man die al onze tatoeages zet, onze tattoo artiest Mark van On Edge. We waren altijd al van plan onderdelen van onze trouwkaart te laten tatoeëren als de tijd daar was. Dat wordt natuurlijk al helemaal makkelijk als de kaart ook is ontworpen door een tatoeëerder! Onze kaart bestond uit een hart, trouwringen en twee rozen met een vaantje eromheen met onze namen en onze trouwdatum erop. Het hart uitgedost met een hoge hoed, een diamant die triomfantelijk bovenaan de kaart schittert en een cocktailglas met een parapluutje en een rietje maakten de kaart af en nodigden al onze vrienden en familie uit voor onze dag. Wedding tattoos - The Greaser and the Doll Geïnspireerd door de kaart heeft the Greaser het hart met de hoed laten tatoeëren met een vaantje met “Toots” erin en daaronder een vaantje met de trouwdatum erin.


Wedding tattoos - The Greaser and the Doll The Doll heeft twee trouwringen met een vaantje met de trouwdatum erop laten tatoeëren.

Instagram

Facebook

Share this post

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someone

The Greaser and the Doll

Geboren in de jaren '80, maar leven in de jaren '50.

Geef een reactie