Skip to main content
The Greaser's tattoos - Mike Vallely Lightning Bolts - The Greaser and the Doll

The Greaser’s tattoos: Mike Vallely Lightning Bolts

Tattoos zijn cool en the Doll en ik hebben er al redelijk wat verzameld. Er wordt ons vaak gevraagd naar de betekenis achter al die plaatjes. Nu hebben de meeste van mijn tatoeages geen hele diepe betekenis en staan ze voornamelijk voor dingen die ik leuk vind. Elke maand vertellen we de betekenis achter één van onze tatoeages.

Tattoo 5 en 9

Mike Vallely is een bad-ass pro skateboarder, die in zijn vrije tijd ook nog ijshockeyt, worstelt, acteert en muziek maakt (o.a. Revolution Mother, Black Flag). Naast dat ik dezelfde skate stijl heb (wel iets minder goed), heb ik ook dezelfde Lightning Bolts getatoeëerd. Waarom? Omdat ze bad-ass zijn!

Share this post

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someone

The Greaser

Mixoloog in wording, fotograaf en tiki liefhebber. The Greaser schrijft over cocktails, muziek, films en meer.

Geef een reactie