Skip to main content
Big Bad Handsome Man by Imelda May - Ukulele cover - The Greaser and the Doll

Big Bad Handsome Man Ukulele Cover

Valentijnsdag. De perfecte gelegenheid voor romantiek en een attent gebaar. Of je nu een fan bent van deze liefdesvolle dag of niet, wat mij betreft kan wat extra liefde nooit kwaad.

Dit jaar besloot ik wat liefs te doen in de vorm van een liedje voor de liefde van mijn leven. Sinds the Greaser me een prachtige Fender Ukulele heeft gegeven voor kerst, ben ik geobsedeerd met spelen en meezingen met mijn mini-gitaar. En wat is er liever dan speciaal voor hem een liedje opnemen?

Ik heb meer en meer liedjes aan mijn repertoire toegevoegd en ik laat me graag inspireren door allerlei verschillende liedjes op mijn Ukulele te proberen. Van lieve kleine Tiki liedjes tot Disney klassiekers en Rockabilly nummers.

Big Bad Handsome Man

Ik ben groot fan van Imelda May en ik zing haar liedjes dolgraag live op het podium. Ik had ‘Big Bad Handsome Man’ al eerder voor the Greaser gezongen, tijdens een kerstconcert een paar jaar geleden.

Big-Bad-Handsome-Man-Christmas-Concert-The-Greaser-and-the-Doll
Ik zag the Greaser in het publiek staan. Oh en – Hallo Zeemeerminnenhaar.

Ik was benieuwd hoe een van mijn Imelda-Mayvourites zou klinken als ik het zou spelen op mijn ukulele. En het werkte! Dus ik besloot een mooie jurk aan te trekken, pakte mijn ukulele en nam een lieve kleine versie van dit geweldige liedje op voor mijn eigen Big Bad Handsome Man.

Beluister hieronder mijn versie van ‘Big Bad Handsome Man’ van Imelda May:

Over Big Bad Handsome Man

‘Big Bad Handsome Man’ is geschreven door Imelda en werd uitgegeven als de tweede single voor haar album “Love Tattoo” in 2009. Imelda heeft er nooit een officiële muziekvideo voor laten maken.

Meer Imelda May

Lees mijn review van Imelda’s albums “Love Tattoo”, “Mayhem” en “Tribal” en leer hoe ik deze waanzinnige zangeres min of meer per ongeluk ontdekte.

Share this post

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someone

The Doll

Vintage liefhebber, rolschaatser en kersjes fanatiekeling. The Doll schrijft over stijl, kleding, overheerlijke milkshakes en meer.

Geef een reactie