Skip to main content

The Greaser’s tattoos: Robert Indiana LOVE

Tattoos zijn cool en the Doll en ik hebben er al redelijk wat verzameld. Er wordt ons vaak gevraagd naar de betekenis achter al die plaatjes. Nu hebben de meeste van mijn tatoeages geen hele diepe betekenis en staan ze voornamelijk voor dingen die ik leuk vind. Elke maand vertellen we de betekenis achter één van onze tatoeages.

Tattoo 10

LOVE is het bekendste werk van de Amerikaanse pop art kunstenaar Robert Indiana (echte naam Robert Clark) en één van mijn favoriete kunstwerken. In 2013 hebben the Doll en ik het kunstwerk zowel in New York als Philadelphia mogen bewonderen. De eerste “Love sculpture” is gemaakt in 1970 en staat sinds 1975 bij het Indianapolis Museum of Art (IMA) in Indianapolis, Indiana.

The Greasers tattoos: Robert Indiana's LOVE - The Greaser and the Doll

Share this post

The Greaser

Mixoloog in wording, fotograaf en tiki liefhebber. The Greaser schrijft over cocktails, muziek, films en meer.

Geef een reactie