Skip to main content

Jas van de maand: februari – Hell Bunny

Het is febrrruari. Ik ben al wel weer toe aan wat zonnestraaltjes na de donkere winterdagen, maar het sneeuwt nog meer dan het deed tijdens de feestdagen!

Nu het zo koud is, is het bijna een must om een mooie winterjas te hebben die net zo fabuleus en flatterend als warm en comfortabel is. Met Valentijnsdag voor de deur is toch fijn om een mooie jas te hebben die niet onder doet aan je prachtig uitgedachte outfit.

Ik heb pas geleden deze geweldige roze winterjas van Hell Bunny gekocht. Deze jas is zo comfortabel dat ik er bijna in zou gaan wonen! En een beetje prinsessen roze kan nooit kwaad, toch? Dat dacht ik ook.

Hell Bunny Winter Coat - The Greaser and the Doll

Pasvorm

De pasvorm van de jas doet denken aan een fifties swing dress met een redelijk nauwsluitend bovenlijfje en een uitlopende onderkant, waardoor dit een bijzonder flatterende jas is. Bij mij komt de jas tot op mijn knieën. Ik kan dan ook gemakkelijk jurken en rokken onder deze jas dragen!

Hell Bunny Winter Coat - The Greaser and the Doll Hell Bunny Winter Coat - The Greaser and the Doll

Nepbont en geheime zakken

De jas heeft een luxueuze kraag gemaakt van nepbont, die meteen dient als heerlijk zachte sjaal. Ook de uiteinden van de mouwen zijn voorzien van een stukje nepbont, wat de jas helemaal afmaakt. De sluiting bestaat uit een rij van vier knopen, met twee knopen aan de binnenkant en een vier decoratieve knopen.

Aan de achterzijde zijn twee decoratieve knopen bevestigd die het smalste stuk van de jas benadrukken voor een mooi silhouet.

Hell Bunny Winter Coat - The Greaser and the Doll Hell Bunny Winter Coat - The Greaser and the Doll

In het wijd uitlopende stuk van de jas zitten twee zakken. Het zijn niet de meest diepe zakken en ze zijn niet afsluitbaar, maar ze komen wel goed van pas als je je handen ergens in warm wilt houden als je je handschoentjes vergeten bent.

Ik ben ontzettend blij met deze geweldige jas. Hoewel ik uitkijk naar de lente, mag het wat mij betreft nog wel even goed koud blijven zodat ik er voorlopig nog lekker van kan genieten.

Hell Bunny Winter Coat - The Greaser and the Doll

De juiste maat

Let goed op als je Hell Bunny jassen koopt! Deze jassen vallen klein uit. Het is dus verstandig om een maatje groter te bestellen dan je normaal gesproken draagt. Mijn moeder gaf me dat vroeger altijd al mee, omdat je wel gewoon een vestje onder je jas wilt kunnen dragen op koude dagen. Ze blijkt maar weer gelijk te hebben!

Valentijnsdag

De jas is duidelijk. Nu moet ik nog beslissen wat ik verder aan doe op Valentijnsdag. Heb jij al een goede Valentijnsoutfit in gedachte?

Instagram

Share this post

The Doll

Vintage liefhebber, ukulady en kersjes fanatiekeling. The Doll schrijft over stijl, kleding, overheerlijke milkshakes en meer.

Geef een reactie