Skip to main content

The Greaser’s tattoos: Adrenaline Sports

Tattoos zijn cool en the Doll en ik hebben er al redelijk wat verzameld. Er wordt ons vaak gevraagd naar de betekenis achter al die plaatjes. Nu hebben de meeste van mijn tatoeages geen hele diepe betekenis en staan ze voornamelijk voor dingen die ik leuk vind. Elke maand vertellen we de betekenis achter één van onze tatoeages.

Tattoo 2

In 2005 werd ik gevraagd om als reporter voor het skateboard gedeelte van Adrenaline Sports te komen werken. Een website over extreme sports zoals surfen, snowboarden en mountainbiken. Hun logo, de “flaming A” heb ik in 2007 laten tatoeëren als schoppen aas op een speelkaart.

The Greaser's Tattoos: Adrenaline Sports - The Greaser and the Doll

Share this post

The Greaser

Mixoloog in wording, fotograaf en tiki liefhebber. The Greaser schrijft over cocktails, muziek, films en meer.

Geef een reactie